Lierveld Noordeloos

Ons lierterrein in Noordeloos ligt aan de Tiendweg 5B, even buiten het dorp. Er mogen van de boer helaas geen vreemde honden op het terrein/weiland. Dit vanwege een mogelijk overdracht van virussen direct op vee, of via het gras.

Wij verzoeken u goed in de berm aan de overkant van de weg te parkeren, en de ingang van de boerderij vrij te houden. Dit zodat de boer en het overige verkeer geen hinder ondervindt!

Volg de oranje pylonnen voor de wandelroute over het erf van de boer.

Lierveld Ameide

Niet ver van ons veld in Noordeloos ligt ons ander lierveld aan de Aaksterveldsesteeg te Ameide. Dit adres heeft geen postcode of huisnummer, maar betreft slechts weilanden, en is duidelijk herkenbaar op een vliegdag. Er mogen van de boer helaas geen vreemde honden op het weiland. Dit vanwege een mogelijk overdracht van virussen direct op vee, of via het gras.

Goed in de berm aan de overkant van de weg te parkeren, en de ingang van het lierveld vrij houden. Dit zodat de boer en het overige verkeer geen hinder ondervindt!

Lierveld Zeddam

Ons lierterrein in Zeddam heeft 2 verschillende parkeerplaatsen, afhankelijk van de windrichting. Er mogen van de boer helaas geen vreemde honden op het terrein/weiland. Dit vanwege een mogelijk overdracht van virussen direct op vee, of via het gras.

Kijk in de Vliegverwachting om te zien waar er geparkeerd dient te worden. Ter plekke wordt de parkeerplaats en verdere looproute door middel van oranje pylonnen aangegeven.

De ene parkeerplaats ligt aan de Vinkebroeksestraat 10, gelijk achter de boerderij van boer Bernard.

De andere parkeerplaats ligt aan de Broekzijde 2, bij de boerderij van familie Kersjes.

Veldrichting roos

kompasroostekst_achtergrond_doorzichtig
Neem contact op

We horen graag van je!

Onleesbaar? Nieuwe code captcha txt

Begin met typen en druk op enter om te zoeken