Corona-beleid bij Maurik Paragliding – Tot 28-04-2020

 In Nieuws

De effecten van het Corona virus op ons dagelijks leven zijn groot. Ook wij volgen de berichtgeving op de voet en nemen passende maatregelen. We laten ons hier leiden door de RIVM en KNVvL richtlijnen. Dit zal komende weken steeds aangepast worden.

In ons vorige bericht hadden we de maatregelen van 23 april niet helemaal juist geïnterpreteerd. Op basis van de verlenging van de huidige maatregelen, hebben wij moeten besluiten om alle vliegdagen tot en met 28 april af te gelasten. Dit houdt in dat momenteel de volgende dagen geannuleerd zijn:

  • 4 april 2020
  • 11 april 2020
  • 13 april 2020
  • 18 april 2020

Verder hebben wij door de huidige situatie het Introductieweekend Sauerland van 18 en 19 april, en van 9 en 10 mei moeten annuleren. Dit geldt ook voor de Bergweek Slovenië van 26 april tot en met 1 mei.

We bekijken momenteel de situatie van week tot week. Mochten de richtlijnen al voor 28 april versoepeld worden, dan zullen wij daar zo mogelijk op inspelen. In de week van 21 april besluiten wij of de daaropvolgende vliegdagen door kunnen gaan, of dat we nog meer vliegdagen af moeten gelasten.

Wij informeren alle tandemgasten, cursisten en vrijvliegers, die gereserveerd hadden voor de betreffende dagen, via email. Wij willen deze personen graag vragen om een nieuwe reservering te maken via onze website.

Vanzelfsprekend zullen de cadeaubonnen, die hierdoor verlopen, verlengd worden. Neem daarvoor even contact met ons op (info@maurikparagliding.nl). Ook voor verdere vragen kan je via dit emailadres contact opnemen.

Voor meer info:

Recente berichten

Laat een reactie achter

Begin met typen en druk op enter om te zoeken