Prachtig weekend Sauerland 8/9 september

 In Nieuws

Op het Sauerlandweekend van 8/9 september kunnen wij weer positief terugkijken. Met een sportieve groep mensen begonnen wij op zaterdagochtend in Obersorpe aan de tweedaagse cursus. Eerst beginnen met een stukje theorie en daarna op het veld uitleg van de materialen en tenslotte groepjes maken en aan de slag! Opzet oefeningen, vijfpuntencheck, fieldpackje maken en weer opnieuw was het doel van deze ochtend. Nadat iedereen dit een paar keer gedaan had, was er na de lunch op het veld de volgende fase en dan ietsjes hoger starten en kijken of je al een beetje los kwam, de eerste ‘hopjes’ kwamen eraan!
Na deze dag was het gezellig eten en na borrelen in onze Gasthof, vermoeid van enthousiasme en inspanning keken we uit na de volgende dag.
Op deze zondagochtend gingen wij vroeg van start en dan zo hoog mogelijk starten was het advies van ons. De eersten maakten zich klaar en na een goede controle zagen wij de eerste vluchtjes!
Een spontaan applaus uit de groep maakte het vliegfeestje compleet. Wat gaaf! Ik vloog echt…was dan ook een reactie die ongeveer in die strekking heel veel werd gebezigd. Zo maakte bijna iedereen zijn of haar eerste vluchtjes in het mooie Sauerland. Wij, de begeleiders van dit weekend, genieten ook weer hier van. Het lijkt net een grote speeltuin! Prachtig. Even na de middag moesten wij wat eerder dan verwacht onze pogingen staken, daar de wind net allemaal te sterk werd. Het weer was verder prachtig. Iedereen ging dan ook voldaan huiswaarts en hadden op deze manier goed kennis kunnen maken met de sport paragliden.
Een aantal waren zo enthousiast en vroegen, ‘kunnen wij binnenkort al meedoen met de eerst volgende cursus’? tja, het vliegvirus kan snel overgedragen worden..

Dank jullie wel voor dit heerlijke weekend!

Groetjes Wilfred

Samen met het team, Jan, Frank en Bianca en de cursisten, Marga, Indi, Suzanne, Susannah, Chris, Bennie, Hugo, Tobias, Ron, Sonno, Jelle, Sinan en Erik.

Recente berichten

Laat een reactie achter

Begin met typen en druk op enter om te zoeken